جوان آنلاین: حتی آرژانتین هم نتوانست مانع مارکینیوش خاویر و شاگردانش شود و برزیل، پادشاه فوتسال جهان بعد از ۱۲ سال بار دیگر تاجگذاری کرد و با ایستادن بر سکوی نخست جامجهانی به کار خود در ازبکستان پایان داد.
قبل از به صدا درآمدن سوت آغاز بازی همه انتظار یک بازی دیدنی، جذاب و صد البته فنی را از این دو تیم داشتند و همانطور که انتظار میرفت، از همان سوت آغاز، هر دو تیم یک بازی سریع و دقیق و صد البته با سطح فنی و تاکتیکی بسیار بالا را به نمایش گذاشتند و در واقع هیجان و جدیت از همان نخستین ضربه واردشده به توپ قابل مشاهده بود، هر چند وزنه برتری در این مصاف به سود آرژانتینیها سنگینی میکرد و آلبیسلسته موقعیتهای بیشتری را روی دروازه برزیل ایجاد کرد، اما درخشش و واکنشهای خیرهکننده ویلیام درون دروازه سلسائو اجازه نداد مردان لوکویکس همچون بازیهای قبلی با برتری زمین مسابقه را ترک کنند و سرانجام پس از ۱۲ سال، برزیل تاج طلایی را با برتری در سوپرکلاسیکو مقابل آرژانتین بر سر گذاشت. حال برزیل با کسب ششمین قهرمانی در ادوار مختلف جامجهانی فوتسال، نه فقط همچنان پرافتخارترین تیمدنیاست که دستنیافتیتر از قبل هم شده است.
برزیل در این دوره از رقابتهای جام جهانی ۴۰ مرتبه دروازه حریفان خود را در مراحل مختلف باز کرد که در این بین مارسل دی مندونسا مارکز به تنهایی ۱۰ گل برای سلسائو به ثمر رساند. فوقستاره تیم ملی فوتسال برزیل و باشگاه الپوزوی اسپانیا با ثبت دو هتتریک و به ثمر رساندن ۱۰ گل، بهترین گلزن جام جهانی ۲۰۲۴ شد و کفش طلای این مسابقات را از آن خود کرد. همچنین دیهگو هنریک زوفو، کاپیتان و فوقستاره فوتسال جهان که در تیم بارسلونا توپ میزند، به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی ۲۰۲۴ شناخته شد؛ فوقستاره برزیلی ۳۵ سالهای که او را بنجامین باتن فوتسال میخوانند که با وجود سن و سال بالایی که دارد هنوز هم یک رهبر و مهرهای تأثیرگذار و مهم در تیمملی برزیل و البته بارسلوناست، البته بعد از هتتریکی که کاپیتان برزیل در نیمهنهایی برابر اوکراین به ثبت رساند، قبل از فینال برابر آرژانتین پیشبینی میشد که او در این رقابتها به عنوان بهترین بازیکن برگزیده شود. همچنین ویلیام دورن، دروازهبان برزیل و بهترین سنگربان جهان در سال ۲۰۲۳ که نقش تعیینکنندهای در قهرمانی برزیل در جام جهانی ازبکستان داشت؛ عملکردی موفق که نه فقط دستکش طلا را برای این دروازهبان که قهرمانی را هم بعد از ۱۲ سال برای برزیل به دنبال داشت؛ تیمی که علاوه بر کسب عنوان قهرمانی و بالابردن جام، همه جوایز را هم درو کرد.